tarotkaarten cursus
tarot.
Klik hier voor inschrijving. Enkele reacties van cursisten die de cursus gevolgd hebben. Hoe werken tarotkaarten? Tarotkaarten maken gebruik van archetypische universele symbolen. Symbolen beleef je, je wordt erdoor gegrepen en meegenomen, en ze dringen door in ons diepste wezen.
Tarot cursus.
Lezing Huiszuivereren / energetisch reinigen. We leren de betekenis van de Tarotkaarten en gaan deze. in de cursus ook praktisch voor onszelf gebruiken, dit om. inzicht te krijgen in onszelf en de situaties die we op ons levenspad tegenkomen. Vragen of problemen?
Leren werken met Orakel en Tarotkaarten.
LICHTWERKER MET BEHULP VAN DE HARP. Leren werken met de Orakelkaarten en de Tarotkaarten. Cursus van acht avonden éénmaal per maand: Spirituele raadgever met behulp van diverse orakelkaarten, tarotkaarten en originele manieren van leggingen. Tijdens deze lessenreeks leer je gedegen werken met orakelkaarten.
Margot Dorren.
Hij had gependeld dat de tarot iets voor mij zou zijn, ik was open voor iets nieuws en zo ben ik in contact gekomen met de tarot. Als snel bleek het behoorlijk te klikken tussen mij en de tarot, ik wist niet hoe het kwam, maar het ging gewoon.
De Kleine Bron.
We leren informatie uit de tarotkaarten halen en gaan de kaarten in de cursus vooral ook praktisch, voor onszelf, gebruiken om inzicht te krijgen in onszelf en de situaties die we op ons pad tegenkomen. Het is zeker niet de bedoeling om allerlei spectaculaire voorspellingen te gaan doen, we gebruiken de tarot op een verstandige, verantwoordelijke manier, die opbouwend is in je leven.
Tarot cursus of opleiding? Volg de cursus Tarot van CIVAS!
U leert de tarotkaarten de Grote Arcana, de Hofkaarten en de Kleine Arcana uitgebreid kennen. Door vele studieoefeningen raakt u in dit deel van de cursus spelenderwijs vertrouwd met de tarot. U leert de kaarten delen, bewaren en eenvoudige vragen te stellen.
Cursus Tarotkaarten De Levensboom Olen / Consulting Healing Cursussen.
We leren de betekenis van het ganse deck, zowel van de Kleine Arcana als van de Grote Arcana en gaan deze in de cursus ook praktisch voor onszelf gebruiken, dit om inzicht te krijgen in onszelf en in de situaties die we op ons pad tegenkomen.
Gratis Tarot Cursus Daisha de Wijs.
Vanaf september 1988 ben ik daarmee begonnen en dat bleek een goed besluit te zijn. Al gauw kon ik de energie van de Tarotkaarten ook aan anderen overdragen. Door les te geven moet je elke les goed voorbereiden, je moet het immers uit kunnen leggen.

Contacteer ons