cursus tarotkaarten leggen
tarot.
Klik hier voor inschrijving. Enkele reacties van cursisten die de cursus gevolgd hebben. Hoe werken tarotkaarten? Tarotkaarten maken gebruik van archetypische universele symbolen. Symbolen beleef je, je wordt erdoor gegrepen en meegenomen, en ze dringen door in ons diepste wezen.
Margot Dorren.
Hij had gependeld dat de tarot iets voor mij zou zijn, ik was open voor iets nieuws en zo ben ik in contact gekomen met de tarot. Als snel bleek het behoorlijk te klikken tussen mij en de tarot, ik wist niet hoe het kwam, maar het ging gewoon.
Tarot cursus of opleiding? Volg de cursus Tarot van CIVAS!
Tarot cursus: wat leert u? De eerste helft van deze Tarot cursus behandelt de achtergronden van de het tarotspel. U leert de tarotkaarten de Grote Arcana, de Hofkaarten en de Kleine Arcana uitgebreid kennen. Door vele studieoefeningen raakt u in dit deel van de cursus spelenderwijs vertrouwd met de tarot.
Gratis Tarot Cursus Daisha de Wijs.
Vanaf september 1988 ben ik daarmee begonnen en dat bleek een goed besluit te zijn. Al gauw kon ik de energie van de Tarotkaarten ook aan anderen overdragen. Door les te geven moet je elke les goed voorbereiden, je moet het immers uit kunnen leggen.
De Kleine Bron.
We leren informatie uit de tarotkaarten halen en gaan de kaarten in de cursus vooral ook praktisch, voor onszelf, gebruiken om inzicht te krijgen in onszelf en de situaties die we op ons pad tegenkomen. Het is zeker niet de bedoeling om allerlei spectaculaire voorspellingen te gaan doen, we gebruiken de tarot op een verstandige, verantwoordelijke manier, die opbouwend is in je leven.
Tarot cursus voor beginners op een positieve manier tarot leggen en lezen.
Door heel bewust met de kaarten om te gaan en in gedachten te houden welke kaart je bekijkt, blijkt dat zelfs de ergst lijkende kaarten een situatie schetsen en vooral ook hoe er goed mee om te gaan. Dat is waar de cursus mee begint. Direct deze zogenaamde enge kaarten aanpakken en zodat je de kaart ziet. Dan sta je namelijk echt open om te zien wat er voor je ligt: Goed advies! Tijdens het weekend leer je de structuur van de Tarot. De kernwaarde van elke kaart op een simpele en structurele manier via korte verhalen en je ontvangt met het nodige lesmateriaal zoals de Tarot kaarten, een Tarot lesmap met o.a. een Tarot Journaal en flashcards om mee te werken. We doen oefeningen die je leren hoe echt naar elke kaart te kijken. Wat zijn nou precies de hofkaarten dit is echt een onderdeel waar veel bij gelachen wordt en je krijgt als het ware een Tarotbril opgezet waardoor alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Vanzelfsprekend leer je de kaarten te leggen voor een ander en er een begrijpelijke boodschap van te maken in een reading.
Tarot cursus.
Lezing Huiszuivereren / energetisch reinigen. We leren de betekenis van de Tarotkaarten en gaan deze. in de cursus ook praktisch voor onszelf gebruiken, dit om. inzicht te krijgen in onszelf en de situaties die we op ons levenspad tegenkomen. Vragen of problemen?
Tarotweb Kaartleggen: een korte cursus.
Wat is tarot? Oorsprong van de tarot. Achtergrond van de tarot. De grote arcana. De kleine arcana. Het Keltisch Kruis. Kaartleggen: een korte cursus. Veel mensen die kaarten leggen zijn onzeker of ze het wel goed doen. Die vrees is onnodig.

Contacteer ons